12. ožujka

Tjedan drugačije glazbe- KSET

Što se ovoga tjedna sve u KSET-u pušta, nismo u potpunosti sigurni. Svakako će tu biti raznovrsnog izbora vrhunske glazbene sekcije jer ipak KSET i Disco sekcija KSET-a organiziraju valjanje po separeima i stolicama kluba, a usput puštaju i glazbu s drugih planeta. Besplatan ulaz, odlična glazba i opušteni ambijent recept su za dobar tjedan, zar ne? 😉

13. ožujka

Ja koja imam nevinije ruke- Teatar Itd.

Naša velika pjesnikinja Vesna Parun, godinu dana prije smrti sastavila je rezime svog života i stvaralaštva pod naslovom Ja koja imam nevinije ruke. Naslov jedne od najljpših pjesama iskorišten je za predstavu  u režiji Ivana Lea Leme, za koju je dramski predložak kompilirala glumica Vesna Tominac Matačić, koja i glumi samu Vesnu Parun. Osim najvažnijih epizoda iz Vesninog života, prisjetit ćemo se i najpoznatijih, ali i nekih manje poznatih pjesama najveće hrvatske pjesnikinje druge polovice 20. stoljeća. Ulaznice rezervirajte na 01 4593 510 ili na itd@sczg.hr. Blagajna radi svakim radnim danom od 11-13 te od 18-20 ili dva sata prije početka bilo koje od predstava s repertoara.  Predstava počinje u 20 sati.

 

14. ožujka

Noć Save- Club Roko

Povratak studoša u Zagreb i početak novog semestra mora se zapečatiti i dobrim studentskim izlaskom u srijedu! Srećom, Domski odbor Save organizira još jedan after exam party u svima dobro znanom Roku. Svoje ulaznice potražite u ponedjeljak 12. i utorak 13. ožujka ispred prve menze od 18-20h, po cijeni od 10 kuna.
Važna NAPOMENA je da se ulaznice NEĆE moći kupiti na ulazu u Roko, tako da svakako osigurajte svoju na vrijeme!

15. ožujka

Festival svijetla Zagreb

Drugi Festival svjetla, kreće u četvrtak, 15. ožujka s početkom u 18 sati i trajat će do nedjelje, 18. ožujka, do 23 sata. Ovogodišnje lokacije koje će biti osvijetljene kao pozdrav proljeću su tunel Grič, Art park, Tomićeva ulica, kula Lotrščak, kod spomenika A.G. Matoša, Vranicanijeva poljana, park Grič, plato Gradec, atrij i Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg, Opatička ulica, Hrvatski institut za povijest, veliko dvorište i sjeverno dvorište Muzeja grada Zagreba, Vrazovo šetalište, dječje igralište na Dubravkinom putu, ljetna pozornica Tuškanac i na Tuškancu. Tema Festivala je proljeće koje simbolizira buđenje, rast i renesansu te će stoga svaka od 19 lokacija na svoj način dočarati proljetni ugođaj. Festival je besplatan!

16. ožujka

Punčke- Močvara

Prvi puta u Zagrebu u novoj postavi s Goranom na bubnju, Punčke će promovirati novi EP “Valovi” koji izlazi 8. ožujka. Punčke svojim pjesmama kombiniraju različite žanrove i utjecaje te se ne žele ograničavati na samo jedan glazbeni pravac. Bend je poznat po svojim izrazito snažnim i moćnim live nastupima pa tako iza sebe broji preko 300 koncerata diljem Europe. Podršku će im pružiti Baden-Baden – njihovi dugogodišnji frendovi, pomagači u nevolji i probijači ledenih srdaca publike. Ulaznica za koncert iznosi 40 kuna.

17. ožujka

Ekonomijada- Club Roko

Save the date! Hrvatska studentska asocijacija nastavlja s odličnom organizacijom, a Ekonomijada je samo jedna od njih. Dolazak proljeća najbolje je dozvati sa stilom, uz društvo i party! Promotivne cijene pića i odličan provod čekaju vas ove subote u Roku. Ulaznice po 20 kuna na Ekonomskom fakultetu potražite od 12. do 16. ožujka u vremenu od 11 do 15 sati, kao i ispred SD Stjepan Radić (Sava) od 15. do 17. ožujka od 18 do 21 sat. Ulaznice je moguće kupiti i u subotu na ulazu, ali tada iznose 30 kuna.

18. ožujka

Fake a Mistake- Pogon Jedinstvo (Trnjanski nasip BB)

Fake a Mistake je plesno-istraživački projekt u kojem sudjeluje sedmero izvođača koji su ulaskom u proces rada preuzeli na sebe odgovornost prepustiti se greškama. Za njih griješiti znači odlučiti, a svaka takva odluka tjera ih da se kreću točku po točku kroz zajedničku zabavu grešaka u pokretu. Počevši otpočetka, na svoj put kroz greške počinju u točnom određenom znaku, da bi se kasnije rastali u svojim individualnim potrebama za spontanošću i sastali u posvemašnjoj želji za pripadanjem grupi.  Vrijeme početka je 20 sati, a ulaznica iznosi 30 kuna.

Share this article

Lea Medica studentica je treće godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Njezina ljubav prema novinarstvu seže iz ranih srednjoškolskih dana, stoga ne čudi što se već prve godine fakulteta priključila veselom i radišnom timu novinara Managera. Vrlo je komunikativna, otvorena i vedra osoba. Voli glazbu i dobar dio vremena posvećuje kulturnom uzdizanju (najviše odlascima na koncerte, ali dobrim kazališnim predstavama, izložbama).

Facebook Comments