11.3. Tečaj engleskog s naglaskom na turizam

Engleski za turizam – POSTANI SUPER-HOST
Bavite se turizmom? Nedostaje vam riječi na engleskom? Olakšajte si život i upišite intenzivni tečaj engleskog za turizam! Šarmirajte ih na engleskom i ostvarite dugotrajni odnos sa svojim gostima! Predavanje počinje danas u 18:30 sati.

12.3. Digital Takeover konferencija

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover nastavlja se i u 2019. godini, a održat će se 12. ožujka u zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru. Novo izdanje konferencije donosi još bogatiji program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove.

13.3. JA-TI program – besplatan za mlade

U JA-TI programu smatramo da je ključ dobrih odnosa komunikacija. A jedna od glavnih odrednica mentalnog zdravlja su dobri i kvalitetni odnosi s drugima. Da bi mogli uspostavljati i održavati kvalitetne odnose s drugima, bitno je da se znamo izraziti i saslušati drugoga. Ako imaš 18-30 godina i želiš naučiti bolje komunicirati, pridruži nam se. Javi nam se što prije jer je broj mjesta u grupi ograničen na 12, a s programom krećemo u srijedu, 13. ožujka, u 15 sati. Družit ćemo se po 2 sata kroz 10 tjedana u istom terminu.

14.3. Kaj su čuli naši stari?

U četvrtak 14. ožujka putujemo kroz vrijeme do druge polovice prošlog stoljeća, gdje se u ’60-im i ’70-im godinama po disko klubovima okuplja raznolika mladež. Na slušaonici ćete moći čuti raznolike žanrove i izvođače, među kojima se nalaze Ksenija Erker, Arsen Dedić, Miki Jevremović, YUgrupa, Oliver Mandić, Vajta i mnogi drugi. Vidimo se u Ksetu od 20 sati!

15.3. Neno Belan & Fiumensi u Tkalči

Neno Belan jedan je od onih kantautora kod kojih je umjesto biografije dovoljno navesti samo neke od njegovih vječnih hitova: Pričaj mi o ljubavi, Stojin na kantunu, Ja volim je, Ivona, Dotakni me usnama.. History Bar & Club s ponosom predstavlja početak sezone koncerata! Sezonu započinjemo, u petak 15.3. u 22h, velikim koncertom Nene Belana & Fiumensa!

16.3. BUS konferencija 2019.

Pod vodstvom Hrvatske studentske asocijacije (HSA) BUS konferencija ponovno dolazi na Ekonomski fakultet! Ove godine u još boljem izdanju!

– Konferencija Business u sportu (BUS)

– Zanimljiva predavanja govornika i interaktivni panel

– Pozadinska strana sporta

– Najbolja konferencija koja povezuje business i sport

Vidimo se u Kongresnoj dvorani!

17.3. 4. ZAGREB21 powered by Heineken 0.0

4. Zagrebački proljetni polumaraton – ZAGREB21

Duljina: 21,098 m
Start: 17.03.2019. u 9:00
Staza je službeno izmjerena i posjeduje međunarodni AIMS certifikat.
Uz polumaraton održava se i utrka štafeta te utrka na 5 km.

Prijave:
http://www.utrka.com/utrke/zg21/2019/info/