11.2. Dani otvorenih vrata u Intellecti
Posjeti nas za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata 11. – 16.2.2019. i uvjeri se kako su naši tečajevi kao stvoreni za tebe! Provjeri raspored naših besplatnih radionica i prijavom osiguraj svoje mjesto – https://bit.ly/2S63jZs

12.2. Chez
CHEZ 186 je graffitiwriter koji je na hrvatskoj sceni prisutan već više od dvadeset godina. Prve poteze sprejom povukao je u rodnoj Slavoniji te svoj stil opisuje „kao kombinaciju svega što ga inspirira, a to je sve što ga okružuje, njegova svakodnevica, koja je sve samo ne dosadna“. 
S početkom u 20 sati održat će se otvorenje izložbe „31 days“ u Laubi.

13.2. Faza
Trio Franolić Ćulap Jovanović promovira novi album “Faza” 13.2.2019. u Saxu u sklopu #Sax20! Faza donosi devet autorskih kompozicija skladanih u makamima (arapskim ljestvicama). Odsvirane su na oudu – arapskoj lutnji (Franolić), udaraljkama (Ćulap) i usnoj harmonici (Jovanović). U skladbama se miješaju arapska glazba, balkanski ritmovi, indijske rage, džez i bluz.

14.2. Valentinovo u Johann Francku
Kao i svake godine, najromantičniji dan zaljubljenih očekuje vas u Johann Francku uz naš DUOZA trio koji će akustično izvoditi covere najboljih i najljepših ljubavnih pjesama. Uz odličnu atmosferu očekuju vas i posebni Valentinovo MENU-i u našem bistrou s pogledom na glavni Zagrebački trg. Izvedite svoju ljepšu polovicu na Valentinovo za pamćenje uz večeru i cijelovečernji program Johann Francka.

15.2. Rammstein tribute band
Rammstein tribute izvest će dobro vam poznati Kein Engel kojemu se uz stalnu postavu povremeno priključi i krivac za onaj najprepoznatljiviji dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju – priznati hrvatski producent i DJ – Seraphim Codex. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

16.2. Elling
Elling Simona Benta dramska je adaptacija istoimenih poznatih romana, tetralogije norveškog pisca Ingvara Ambjornsena, prema čijim je djelima snimljen i film 2001. godine, nominiran za Oscara za najbolji strani film. U režiji mladog i perspektivnog redatelja Hrvoja Korbara, Elling se postavlja na scenu Kerempuha, a ova duhovita, dirljiva, beketovski pomaknuta priča o tandemu društvenih autsajdera, osjetljivom i labilnom Ellingu i njegovu, posve oprečnom, djetinjastom i seksualno ugroženom prijatelju Kjellu.

17.2. Trubadur
Romantična ljubav, smrtna ljubomora i opsesivna želja za osvetom pokretački su dramski elementi Verdijeve opere Trubadur, koja je praizvedbu doživjela 19. siječnja 1853. godine u Rimu. Nastala je na libreto Salvatorea Cammarana, a oblikovana je u četiri čina. Glazba opere odlikuje se prekrasnom , ujedno i divljom energijom, spektakularno vođenim vokalnim dionicama koje prenose snažne osjećaje, dok iznimno zamršena priča obiluje vatrenom strašću. Giuseppe Verdi je Trubadurom dosegnuo vrhunac glazbenoga majstorstva i izražajne snage svoga takozvanoga srednjeg razdoblja stvaranja

Facebook Comments