11.6. Fotografijom kroz svemir

U utorak, 11. lipnja u Tehničkom muzeju Nikola Tesla,održat će se predavanje Saše Nuića u sklopu izložbe Astrofotografija. Predavanje započinje u 19:00 h, a nakon toga slijedi zajedničko promatranje neba.

12.6. Tri sestre

Autorski projekt reda telja Bobe Jelčića Tri sestre na repertoaru je u srijedu, 12. lipnja u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Tri sestre je jedna od najpoznatijih drama ruskog književnika Antona Pavloviča Čehova. Scene ljubavi, velikih nadanja, očaja, nesporazuma i patnje oduševit će svakog gledatelja. Predstava počinje u 20:00 h.

13. 6. Los Caballeros

U Jazz & Cabaret clubu Kontesa odvit će se koncert anasambla Los Caballeros u četvrtak, 13. lipnja. Ova glazbena poslastica započinje u 21:00 h.

14.6. 19. Međunarodni Festival Vatrometa

Nebo nad Zagrebom zasjat će najspektakularnijim bojama u petak, 14. lipnja kada počinje 19. međunarodni festival vatrometa na Bundeku. Ovogodišnji program upotpunit će glazbeni koncerti u izvedbi Begina, Željka Bebeka i Dražena Zečića. Festival će trajati do nedjelje, 16. lipnja.

15.6. Klape pod zvjezdanim nebom Šalate

Glazbeni spektakl očekuje nas u subotu, 15. lipnja na zagrebačkoj Šalati. Neke od najpoznatijih hrvatskih klapa izvest će svoje najveće hitove i tako uljepšati ovu subotnju večer. Nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi, klapa Maslina i klapa Šufit. Koncert započinje u 20:00 h.

16.6. Brodolomke

U zagrebačkom kazalištu Kerempuh, u nedjelju 16. lipnja, odigrat će se jedna od najpopularnijih predstava Brodolomke. Priča je to o četiri žene, njihovim problemima i borbama, krhosti i sudbinama, priča koja će se svidjeti i muškarcima i ženama. Predstava počinje u 20:00 h.