10.12. Student Božićnjak

Humanitarna akcija STUDENT BOŽIĆNJAK će se odvijati sljedeća 2 tjedna na našem fakultetu. Cilj akcije je skupiti što više prehrambenih i higijenskih potrepština za socijalnu samoposlugu Crvenog križa. Dolazi vrijeme darivanja i pokažimo veliko srce svih studenata ekonomije. Akciju provodi Crveni Križ u suradnji s udrugama s našeg fakulteta. U predvorju fakulteta i auli kraj Kefe bit će postavljene 2 kutije u koje ćete moći odložiti vaš prilog. Više informacija dostupno je na linku: http://bit.ly/2EkoyjO

11.12. Đorđe Balašević u Lisinskom

U programu Kalendar mog djetinjstva, naslovljenom po njegovu posljednjem romanu autentične forme, Đorđe Balašević, uz pratnju svojeg vjernog pijanista Aleksandra Dujina, publiku će provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudi. Omiljeni majstor riječi vodi vas na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama, avanturu punu emocija koja se nikad ne propušta i uvijek željno iščekuje.

12.12. Sinatrovo at Johann Franck

Proslava rođendana velikog Franka Sinatre u Johann Francku postala je svojevrsni društveni fenomen koji je Marko Tolja najbolje opisao terminom – Sinatrovo. Ova godina nije izuzetak pa ćemo 12.12. ponovno uživati u najvećim hitovima Ol Blue Ey-a, od Fly Me To The Moon do New York New York u izvedbi hrvatskog Sinatre – Marka Tolje s gostima. Nakon koncerta plešite na swing, rock’n’roll, pop, soul, disco….klasike po izboru Roberta Marekovića.

13.12. Tour de Tourism

Već treću godinu za redom Tour de Tourism okuplja studente s ciljem približavanja turizmu. Kroz predavanja i interaktivne radionice imat ćete priliku upoznati se s današnjim izazovima turizma. Uz mnoštvo zanimljivih predavača i radionica, očekuju vas nagradni natječaji, pokloni i certifikat sudjelovanja. Konferencija se održava na Ekonomskom fakultetu s početkom u 13 sati.

14.12. LEAP Women Summit

LEAP Women Summit je dvodnevna konferencija posvećena osnaživanju žena u područjima poduzetništva, tehnologije i društva u cjelini. Poruka iza ove konferencije je vidljivost – ne možete biti ono što ne možete vidjeti. Žene se često smatraju manje sposobnima i manje vrijednima. Zbog toga se naš fokus usredotočuje na nadahnuće ženskih vođa i modela koji su prije svega vrsno priznati stručnjaci u svojim područjima. Konferencija će se održati u petak i subotu, 14. i 15. prosinca u Algebra LAB – u, Zagreb.

15.12.  The Great Gatsby at Johann Franck

Najbolji kostimirani party u gradu, Great Gatsby ponovno u Johann Francku. U subotu 15.12. nemojte propustiti predbožićno izdanje ovog popularnog tuluma koj će vas transoprtirati u dekadentne 20e uz pomoć naših plesača i izvođača. Odijela, leptir mašne, tregeri i šeširi preoporučamo mladoj gospodi a za dame klasika; resice, biserne ogrlice i puno perja.

16.12. KOZa, kviz općeg znanja, vol. 59

S početkom u 19:15 u Metropolisu će se odigrati 59. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Veseli i šareni predbožićni kviz od stotinjak pitanja podijeljenih u šest-sedam kategorija vodit će Goran Vugrinec Goc, stand-up legenda i tip koji je neizostavan član kvizaških projekata već šest godina. Svaka ekipa može se sastojati od najviše četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi.