Twitter, Adblock, Viacom (Paramount, MTV, Comedy central) korporacije su koje ne dopuštaju da ikome budu nepoznanica. Dio zvučnosti svoga imena ostvarena je vještim tržišnim komuniciranjem, a privilegiju sakupljanja znanja iz prve ruke, uz mnoge druge sadržaje, omogućavaju nam HURA i IAB na Danima komunikacija, i to – besplatno.

Hrvatska društva za tržišno komuniciranje (HURA), kao vodeća udruženja svoje branše u suradnji s IAB Hrvatska, neprofitnom udrugom za interaktivni marketing, 12. travnja otvaraju trodnevni festival posvećen tržišnim komunikacijama.

Davor Bruketa, predsjednik Uprave HURA, Dane komunikacija opisuje kao: „Mjesto gdje se predstavljaju aktualne svjetske prakse iz komunikacijske industrije.“ Direktorica samog eventa, Dunja Ivana Ballon otkriva da je broj prijavljenih sudionika već odavno premašio prošlogodišnji. S obzirom na najavljene predavače i teme predavanja, taj podatak nije začuđujuć:

  • Jayanta Jenkins, globalni kreativni direktor Twittera – Trying To Be Cool (As A Brend) Is Uncool
  • Susan Credle, jedna od najmoćnijih žena marketinške industrije – What Got You Here Won’t Get You There
  • Mr. Bingo, arhitekt kontroverznih projekata – Alternative Ways To Make A Living

I mnogi drugi, o kojima se možete informirati na službenoj stranici festivala (www.danikomunikacija.com). U sklopu nacionalnih strukovnih natjecanja bit će proglašenje najboljih agencija i oglašivača u Hrvatskoj, i to u sferi kreativnosti, učinkovitosti, mladih talenata u industriji i digital.

Hej, ima toga još! Sadržaji su interaktivnog karaktera, a PPP (Piva/pive poslije programa), pojačane organiziranim debatama, nemaju samo hedonističku svrhu! I da, jesam li spomenula da je studentima upad BESPLATAN?!

Popunite obrazac pod PRIJAVA na već spomenutoj službenoj stranici i…

Vidimo se u Rovinju!

Share this article

Ana je studentica Odnosa s javnošću. Dolazi iz Sarajeva i voli crni humor. Voli pisati. Ne voli čitati što je napisala. Voli čitati što drugi pišu.

Facebook Comments