Želite li čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade? Kroz povezivanje s uspješnim ljudima, cilj je motivirati mlade ljude na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere uz ovogodišnji slogan #TakeActionNow.

Ovogodišnja konferencija s čak četiri velika regionalna sponzora – Mistral Technologies, Violeta, PwC i Collegium postavila je još višu ljestvicu. Kako je to raditi u Facebooku, a kako u Appleu, s kakvim su se problemima naši govornici susretali, kako su ih pobijedili i uspjeli, sve to moći ćete čuti na CEO konferenciji. Između ostalih s vama će svoje uspješne životne i poslovne priče podijeliti Antonija Blaće, popularna TV i radijska voditeljica, Anita Cvetić Oreščanin, jedna od osnivačica i članica uprave Poslovne inteligencije te Siniša Slijepčević – profesor na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu, osnivač i direktor poduzeća koje se bavi Big Data i Machine learning savjetovanjem vodećih svjetskih poduzeća. Sigurno su vas već najavljeni govornici ostavili bez teksta, ali budite sigurni da vas čeka još puno toga na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Zagrebu, 6. svibnja 2017. godine na Ekonomskom fakultetu!

Ostale govornike pratite na službenom eventu CEO konferencije u Zagrebu i prijavite se putem linka: https://goo.gl/forms/Mnf7Oah2V30YPVn53.

Ako se još dvoumite dolazite li ili ne, bacite oko i na Instagram profil i pratite aktualne novosti o najdražoj konferenciji za mlade u regiji i zasigurno će CEO konferencija postati place to be ove godine!

 

Share this article

„Manager“ je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Već više od 20 godina dokaz je odlične suradnje s interesnim skupinama i širenje mreže mladih, ambicioznih ljudi.

Facebook Comments