Konferencija će se održati 11. ožujka 2017. u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10 sati. Business u sportu, novi je projekt udruge Hrvatske studentske asocijacije pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović. Predavanja će se  održati u dva dijela, a okupit će 400 zainteresiranih sudionika.

Prvi dio konferencije zamišljen je kao niz predavanja u kojima će poznati aktualni, ali i bivši sportaši pokušati prenijeti svoje glavne motive bavljenja sportom i sportskim menadžmentom. Uz bivšeg vaterpolista i aktualnog brand managera tvrtke Borovo Dubravka Šimenca, svoje predavanje održat će i glavni direktor GNK Dinamo Zagreb Tomislav Svetina te legendarni hrvatski nogometni stručnjak, trener i izbornik Miroslav Ćiro Blažević. Završetak prvog dijela konferencije obilježit će panel pod nazivom „Marketinška i medijska strana sporta“ u kojem će svoja iskustva s publikom podijeliti istaknuti marketinški stručnjaci Arsen Šolić i Bruno Blumenschein te sportski novinari, Jura Ozmec, Mirna Zidarić, Mario Zorko, a moderator panela bit će Ante Breko.

Drugi dio konferencije rezerviran je za niz predavanja. Svoje predavanje održat će hrvatska prvakinja u bacanju kladiva i organizatorica Hanžekovićevog memorijala Ivana Brkljačić, redoviti profesor na Katedri za turizam Ekonomskog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Mato Bartoluci te bivša skijašica i voditeljica komunikacija u Hrvatskom skijaškom savezu i osnivačica PR agencije Nika Fleiss.

Program će se nastaviti uz niz panela fokusirajući se na marketing u sportu i ulogu formalnog obrazovanja sportaša. Nakon pauze za kavu nastavljamo s panelom „Marketinške aktivnosti u neprofitabilnim sportovima“. Svoje priče s publikom će podijeliti gimnastičar Marijo Možnik, taekwondoašica Martina Zubčić, kao i direktor komunikacija i marketinga KHL Medveščak Ranko Vučinić , potpredsjednik kluba Futsal Dinama Juraj Čošić, PR stručnjakinja Jana Radeljak te Tomislav Kolarek, seniorski viceprvak u stolnom tenisu. Program se privodi kraju trećim panelom konferencije pod nazivom „Sport nekad i sad – prilike i prijetnje aktivnog bavljenja sportom“, koji će okupiti  bivše sportaše, Gordana Kožulja i Franju Arapovića, kao i mlade i aktivne sportske nade Sveučilišta u Zagrebu, Gabrijelu Gaiser, Paolu Borović,Antuna Brzaka i Mateu Stojaković. Panel će moderirati Filip Brkić, sportski novinar RTL-a.

 

Akreditacije za ulazak na konferenciju su besplatne uz prethodnu prijavu na link: bit.ly/BUS2017 . Tijekom cijelog trajanja konferencije, sudionici će moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka trećeg panela te će time službeni program konferencije biti priveden kraju u 18.30 sati. Također, mnogi će partneri imati mogućnost predstaviti svoje proizvode i usluge na promotivnim mjestima ispred same dvorane. Službeni afterparty konferencije organiziran je u klubu Peper.

 

Više informacija na Facebook stranici https://www.facebook.com/BUS.konferencija.HSA/?fref=ts

 

Share this article

„Manager“ je međunarodni studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Već više od 20 godina dokaz je odlične suradnje s interesnim skupinama i širenje mreže mladih, ambicioznih ljudi.

Facebook Comments