Iako svi još uvijek nostalgično razmišljamo o ljetu, vrijeme je da se vratimo u realnost i uživanje na plaži zamijenimo fakultetskim obvezama. Listopad polako odmiče kraju, što znači da se akademska godina već polako zahuktava, ali našim brucošima sve je još uvijek novo. Kako bismo im olakšali početak novog razdoblja života, već tradicionalno Hrvatska studentska asocijacija organizira najbolju brucošijadu u gradu. Nema boljeg znaka dobrodošlice za brucoše, ali i nama već uhodanima u “faks” dobro dođe jedan ovakav događaj, ako ništa drugo kao jedan #throwback na naše akademske početke.

Ove je godine EFZG brucošijada podignuta na jednu novu, višu razinu. Naime, kako bi se naše brucoše još više zbližili i nabrijali za brucošijadu, HSA će u srijedu, 25. listopada, organizira Warm Up party na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 15 sati. Svi su, naravno, dobrodošli na party zagrijavanja gdje će se zajedno s HSA, Jägermeister pobrinuti za vrhunski provod.

Naravno, pravi vrhunac zabave očekuje nas vikend nakon i to 28. listopada u omiljenom klubu svih zagrebačkih studenata, Roku. Za dobru glazbu i zabavu cijelo su večer zadužena čak dva Dja. Na jednom će flooru tako DJ M8 vrtjeti strane i domaće hitove te trash i narodnu glazbu dok će na drugom flooru  DJ Jurki puštati R&B, House i Electro hitove. Već spomenuti Jägermeister, osim što je pokrovitelj koji je pomogao pri organizaciji WarmPartyja i same brucošijade, nudi i akcijske cijene ovog omiljenog pića.

Ulaznice, po pristupačnoj cijeni od 20 kuna možete kupiti na tri lokacije već od 18.10. Na Ekonomskom fakultetu potražite štand svakog dana od 10:00 do 15:00 sati sve do 28. listopada, ali i u Studentskom centru od 25. do 27. listopada (15:00-19:00 h) te u Studentskom domu Stjepan Radić od 23.10. do 28.10. (16:00-21:00).

Za sve ostale informacije posjetite službenu stranicu eventa na Facebooku „Službena brucošijada EFZG-a: powered by Jägermeister“. Očekuju vas i brojne nagrade, jedna od njih je ostvarena u suradnji s Foan Saky putovanjima koji poklanjaju 2 putovanja za 2 osobe. Najbolje od svega je što destinaciju birate sami, a kupnjom ulaznice ulazite u bubanj. Sretni dobitnici bit će izvučeni na samoj brucošijadi, 28. listopada! Naravno, svi dobivaju i piće dobrodošlice, stoga požurite, kliknite “dolazim” i vidimo se 28. listopada u Roku na najboljoj brucošijadi!

Facebook Comments