Stiglo je doba godine kada želimo najbližima pokazati da mislimo na njih i malim znakovima pažnje izmamiti osmjehe na njihova lica. Ako ove godine nemate ideje što biste poklonili svojim očevima, braći, dečkima, muževima i ostalim muškarcima u svojem životu. Možda će vam ova lista prijedloga pomoći da iznenadite svoje voljene.

 1. Novi novčanik. Većina muškaraca ne pridaje previše pažnje onome što je pravi modni detalj. Muškarci često imaju jedan novčanik koji su kupili prije sto godina i sada je u već pomalo raspadnom stanju. Nema sumnje da će ga novi novčanik razveseliti!
 2. Bluetooth slušalice. Ako tvoj dečko voli tehniku i već mjesecima štedi kako bi mogao kupiti ovakve slušalice, preduhitri ga i razveseli ovim praktičnim poklonom. Sigurno će mu biti još draže jer su dar od njegove drage.
 3. Upaljač s ugraviranim tekstom. Upaljači koje kupuje na kiosku nisu baš posebni i često ih izgubi. Ovakav upaljač će ga podsjećati na tebe pa zasigurno neće biti još jedan koji je izgubio. Čuvat će ga kao oko u glavi!
 4. Šalica s vašom slikom. Sve je više ponuda koje nude ovakve personalizirane poklone, a od njih vas dijeli samo jedan klik na internetu. Jutarnja kava s pogledom na vašu sliku s ljetnog putovanja vratit će ga u toplije mjesece i zagrijati ga u ove hladne zimske dane.
 5. Eksterni punjač. Pobrini se da mu mobitel više nikada ne bude ispražnjen u trenutku kada ga hitno trebaš. Naravno, ako ne zaboravi napuniti i punjač.
 6. Vuneni komplet-rukavice, kapa i šal. Znamo da često znaju izigravati mačo muškarce kojima malo zime neće nauditi, ali kada se temperature spuste ispod nule sigurno će poželjeti lijepi komplet koji će ga grijati dok ti nisi u blizini jer ga tad grije ljubav!
 7. Putovanje za dvoje. Putovanje je uvijek najbolji recept za puno lijepih sjećanja. Bilo da putovanje poklanjate očevima, braći ili sebi i svom dragom, nećete pogriješiti. Samo se pobrinite da nemaju nešto već isplanirano u to vrijeme.
 8. Električni brijač. Ovaj super brijač olakšat će život i tebi i njemu. Njemu će brijanje postati zabava (barem neko vrijeme dok ima super novu igračku), a tebe više neće bockati njegova brada.
 9. Zvučnici za automobil. Još jedan idealan poklon za sve zaljubljenike u svoje metalne ljubimce. Svaki novi dodatak za njegov automobil dobro je došao, a novi zvučnici mogu biti jedna od ideja za opremu njegove druge najdraže zanimacije. Nakon tebe, naravno!
 10. Nova kompjuterska igrica. Izašao je novi dio njegove omiljene igrice i priča o njoj već mjesecima. Idealna prilika za ispunjenje njegovih želja! Samo pripazi hoće li taj potez ispuniti i tvoje želje, ako se pak ne bude dao odvojiti od računala idućih par mjeseci.
 11. Torba za trening. AKo se vaš dragi bavi nekim sportom nova torba za trening biti će mu prijeko potrebna, pogotovo ako mu je ona stara već dotrajala. Sportska oprema za sportaše bit će pun pogodak.
 12. Domaći kolačići. Ako imaš vještu ruku u spremanju slastica, iznenadi ga košarom punom domaćih kolačića koje si napravila samo za njega. Kaže se da ljubav ide kroz želudac pa zašto ne pokušati.
 13. Romantična večera. Ako pak nisi spretna u pothvatima oko kuhanja i pečenja kolača, romantična večera u restoranu može biti dobra zamjena za prijedlog iznad. Razveseli ga izlaskom u njegov omiljeni restoran i sigurno će svim prijateljima pričati o tome.
 14. Kućni ljubimac. Ako dovoljno dobro poznaješ osobu kojoj planiraš pokloniti ljubimca i znaš da je za to zaista spremna, ovakva gesta izazvat će veliko oduševljenje i val emocija čak i kod najčvršćih muškaraca.
 15. Osim što je otmjeni modni detalj, sat će mu sigurno dobro doći da više nikada ne zakasni na dejt.
 16. S aktualnom knjigom koju još nije pročitao ne možeš pogriješiti. Knjiga je klasičan poklon, ali naravno za one koji vole čitati.
 17. Parfem je uvijek dobar izbor,pogotovo ako još ne poznaješ svojeg dečka toliko dobro! Samo hrabro, izaberi parfem koji će se tebi svidjeti na njemu!
 18. Maskica za mobitel. Maska sa slikom njegovog najdražeg nogometnog kluba ili nekog sportaša? Zašto ne? Ako nije ljubitelj sporta uvijek možeš pronaći neki fora natpis koji će ga nasmijati ili možda nadahnuti. Maskica se također može izraditi po želji. Vaša slika ili interna šala na pozadini mobitela može biti super ideja za inovativan i osoban poklon.
 19. Karte za kazalište. Predstava je idealna prilika da se kulturno uzdignete, a i prilika da napokon obučeš tu haljinu koju si samo jednom obukla jer je pre svečana za svaki dan.
 20. Idealna je za sve užurbane dečke koji ujutro nikako nemaju vremena ispijati kavu, ali i za one koji vole duže odspavati pa se na poslu ili fakultetu osjećaju kao zombiji. Termosica će mu grijati kavu ili čaj, a dok će ju ispijati bit će ti neizmjerno zahvalan na ovom praktičnom daru.

Facebook Comments