U subotu 4. ožujka 2017. godine u sklopu poznatog zagrebačkog kluba The Best Venue Hall održala se prva u nizu revija imena Best Fashion Beats, na kojoj su svoje kolekcije predstavili brojni domaći dizajneri, ali i oni iz susjednih država. Budući da je koncept revije osmišljen kao spoj mode i muzike, modni dio eventa kasnije je popraćen Cartel house glazbenim programom. Modni debi na Best Fashion Beatsu doživjela je mlada hrvatska dizajnerica Matea Bručić koja je u sklopu revije Best Fashion Beats publici predstavila brand imena Buqele design. Debitantice su i Ratka Marković koja je prikazala svoje odjevne komade naziva MB design te Sonja Jug s brandom Talya design.

Također, neki od već poznatih domaćih dizajnera koji su u sklopu ovog modnog eventa predstavili svoje kolekcije bili su: PRETA design by Petra Premor čiji odjevni komadi odišu ženstvenošću, Dajana Lisette Čudić predstavila je svoju kolekciju ženstvenih haljina u kojoj svaki komad “insinuira da u svakoj pripadnici nježnijeg spola leži taj mali postotak neukrotive zavodnice”, Simone Manojlovich predstavila je svoju kolekciju imena Anhedonia F/W 17/18 u kojoj zastupa minimalizam kao oblik komunikacije, Matea Jukić pozitivno nas je iznenadila nježnim i ženstvenim odjevnim komadima svojeg brenda Croatica te Martina Kovač s Martina Kovač designom, koja je ovaj put inspiraciju za kolekciju pronašla na Dalekom istoku.

Tijanu i Milu Popović, dizajnerice iz Novog Sada, ne treba posebno predstavljati. Odjevni komadi sestara Popović već su predstavljeni na tjednima mode u  Londonu, Beču, Budimpešti i Skopju, nosi ih i slavni Billy Idol, a u sklopu revije Best Fashion Beats svoju kolekciju su predstavile i hrvatskoj publici. Jedan od učestalih sudionika beogradskog tjedna mode, koji je prošle godine u svibnju svoju kolekciju imao priliku prikazati i na tjednu mode u New Yorku, Bata Spasojević, također je u subotu svoju kolekciju predstavio zagrebačkoj publici.

Share this article

Lucija Markić ima 22 godine i studentica je treće i četvrte godine Poslovne ekonomije EFZG-a. Nema previše slobodnog vremena, ali kad bi ga imala provodila bi ga gledajući filmove. Iskreno uživa pisati članke za Manager, a kad ne volontira radi na garderobi jednog poznatog zagrebačkog noćnog kluba i sretno je zaljubljena.

Facebook Comments