12.11. Besplatan Tečaj financijske pismenosti i Poduzetništva

Tečaj traje 4 termina (svaki ponedjeljak) te se termini nastavljaju jedan na drugi. Prvi će se održati u Hotelu “I”,Ive Robića 2, Zagreb. CIlj tečaja jest informirati, osvjestiti, te naučiti, kako preuzeti kontrolu nad svojim financijama.

 

13.11. Dani FSB – a 2018.

Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu već tradicionalno u mjesecu studenome obilježava svoje dane, pri čemu ove godine obilježava 99 godina od osnutka! Tim povodom organizirano je višednevno događanje s ciljem predstavljanja Fakulteta, studentskih udruga i povezanosti s hrvatskim gospodarstvom.

 

14.11. The Frajle na Interliberu

The Frajle će predstaviti svoj novi album „Live“! Očekuje vas druženje s djevojkama, potpisivanje albuma i mini koncert na kojem ćete čuti neke od pjesama s novog albuma. Početak je u 19 sati na Zagrebačkom Velesajmu,  paviljon 6.

 

15.11. Pun kufer svega

Kada ti je pun kufer svega, dođi u Supercaffé na malo afterwork minglanja! Opuštanje od napornog radnog dana uz čašu vina i pokoji zalogaj upotpunit će i DJ Stanko Bondža koji će Preobražensku pretvoriti u pravu chill oazu. Vidimo se svaki četvrtak od 18:00!

16.11. My baby

Bend My Baby mješavina je nizozemske i novozelandske krvi, rođen iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku i gospelu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a oformili su je 2012. godine. Koncert će se održati u Tvornici kulture, a cijena ulaznice u pretprodaji je 70 kn te na dan koncerta 90 kn.

 

17.11. Silente – Povratak u Dom sportova

Dvije i pol godine nakon posljednjeg koncerta, dubrovački Silente se vraćaju koncertnim aktivnostima velikim nastupom u Domu sportova. Cijena ulaznice u pretprodaji je 100 kn, a koncert počinje u 20:30 sati.

 

18.11. Ćiro

Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta. Tarik Filipović predstavlja novi autorski projekt  – monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom Ćiro. Predstava počinje u 20 sati, u kazalištu Kerempuh.

Facebook Comments