8.10. – Dvoboj filmova: Ostavštine Waltera

Kao uvod u novu sezonu dvoboja filmova u KSET-u koja počinje 8.10. u 19 sati, gdje će u jednom kutu ringa stajati Disney film, a u drugom film s prostora bivše Jugoslavije, donosimo vam autobiografski film “Walt before Mickey” i partizanski film “Valter brani Sarajevo”.

9.10. – Gaming night: Tekken 5

Savršena večer za sve gamere održat će se u KSET-u od 20 sati. Turnir počinje kada se skupi adekvatan broj igrača za knockout sistem turnira. Ulaz za studente iznosi 5 kn, a za one koji to nisu iznosi 10 kn. Pobjednika turnira očekuje tekuća nagrada, ponos prijatelja te standardno – trofej uvijek odlične i kreativne Tehnička sekcija KSET-a!

10.10. – Pijani

Studentska srijeda, a neki ne žele biti pijani već će posjetiti Gavellu i pogledat istoimenu predstavu. U drami jednog od najzanimljivijih suvremenih ruskih dramatičara, Ivana Viripajeva, svi su likovi pijani. Pijanstvo je ovdje koncept, metafora i stanje. Jer opijeni alkoholom, zapravo su pijani – zbunjeni, dezorijentirani, izgubljeni – duhom. Ulaz je 70 kn, a predstava počinje u 20 sati.

11.10. – Spain

Izvanredan američki sastav Spain nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u 20 sati. Iza projekta stoji američki glazbenik i producent Josh Haden čija glazba opisuju kao indie pop slowcore americana free jazz.  U Tvornicu kulture Spain dolaze promovirati album “Mandala Brush” koji će biti objavljen krajem rujna. Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

12.10. – Iron Maiden Tribute

Made In Iron je hrvatski Iron Maiden tribute bend koji djeluje od 2007. godine. Povodom tridesetogodišnjice album ‘Seventh Son Of A Seventh Son’ bend će u prvom setu izvesti taj album u cijelosti, dok u drugom setu možete očekivati samo najveće hitove velikana heavy metala. Bend će vas zabavljati u Vintage Industrial Baru od 22 sata.

13.10. – David Garrett

U sklopu turneje „Explosive“ u Areni  Zagreb nastupa svjetski priznati glazbenik, koji je vještinom i talentom osvojio koncertnu publiku diljem svijeta.  Nadimak „vražji violinist“ Garrett je zaslužio kako izvanrednom vještinom, tako i svojom izvedbom naslovne skladbe za biografski film o najslavnijem virtuozu na violini svih vremena Paganiniju.

 14.10. – Postdiplomsko obrazovanje

Postdiplomsko obrazovanje, nagrađivana  predstava o lopovima, kriminalcima, službenicima i odvjetnicima igra ponovno u Caffe baru Vinyl. Napravljena od jednog od najboljih hrvatskih majstora monokomedije Vilima Matule, u suradnji s bivšim članom Haustora Igorom Pavlicom, a prikazuje  zabavnu i pitku priču koja portretira likove naše suvremene realnosti.

Facebook Comments