31.12. Filmski doček Nove godine

Najava dočeka Nove godine u jednom od najljepših hrvatskih kina – Kaptol Boutique Cinema izazvala je interes među ljubiteljima kinematografije, ali i među svim ljubiteljima ove zagrebačke lokacije koja već više od godinu i pol svakodnevno producira zanimljive programe. Ulaznica za doček vam omogućuje nesmetano kretanje svim dvoranama i slobodan odabir mjesta jer nema rezervacije sjedala. U cijenu dočeka uključeno je piće dobrodošlice na samom ulazu u kino, garderoba, pjenušac u ponoć, slatko slani zalogaji od 23 do 01 sati, slobodno gledanje svih filmova na programu te live svirka od 23 do 01 sati za koju će biti zaduženi glazbenici iz zagrebačkog banda Freakout.

2.1. Device Art Festival

“Strojevi nisu sami” donosi najbolje od svjetske suvremene umjetnosti. Centralno događanje festivala izložba je “Strojevi nisu sami” koja će biti postavljena na 1500 m2 prostora u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Radovi umjetnika predstavljaju najbolje od svjetske suvremene umjetnosti koja se bavi tehnologijom, robotikom i mašinama te temama poput umjetne inteligencije i kibernetike. Ukorijenjena u lokalnu zajednicu i okoliš, izložba odražava ideju strojne ekologije – svjetonazor ujedinjenosti u cjelinu koja prosperira tako da svakom svome dijelu, s jednakom pažnjom, poštovanjem i značenjem, osigurava mjesto unutar te cjeline. Veličina produkcije ovogodišnje će izdanje festivala ubrojiti među najveća događanja u suvremenoj novomedijskoj umjetnosti u Hrvatskoj u posljednjih 10 godina, i učvrstiti poziciju Zagreba i Hrvatske na globalnoj umjetničkoj mapi.

3.1. Igor Geržina i gosti

Najpoznatiji hrvatski saksofonist i miljenik mnogih hrvatskih glazbenih zvijezda, Igor Geržina uz poznate vokalne goste zagrijat će sve prisutne na Europskom trgu. Geržina je imao čast dijeliti pozornicu s gotovo svim poznatim imenima na hrvatskoj glazbenoj sceni i uvijek je odlično prihvaćen od strane publike. Uz njegov saksofon očekuju vas i Marko Tolja, Damir Kedžo, Ricardo Luque i Saša Lozar.

4.1. “Što to bješe Ljubav” @Mr.Q – Ex Balabushka

Vodimo vas putevima prošlosti. Putevima prvih zaljubljivanja i starih uspomena, putevima sreće. “Što to bješe Ljubav” je posebno osmišljena glazbena večer za ljubitelje odabranih djela domaće glazbe iz opusa Olivera, Arsena, Miše, Gabi Novak, Jadranke Stojaković, Zdravka Čolića te autora kao što su Zdenko Runjić, Jakša Fiamengo i dr. “Što to bješe Ljubav” je večer u kojoj ćemo zajedno pjevati, smijati se i plakati. Povedite svog partnera, prijatelja i uživajmo zajedno i prekrasnim i ponekad zaboravljenim remek-djelima hrvatske glazbe i glezbene poezije.
ULAZ je besplatan.

5.1. Elvis Presley Tribute – Vintage Industrial Bar

Prve novogodišnje subote, 5. siječnja, proslavit ćemo rođendan jednog i jedinog Kralja – Elvis Presleya i zbog toga imamo #doubletrouble – Johnny and his Rockin’ Tunes & Rok Ferengja & Rok”n”Band, koji će svaki u jednom setu odsvirati posvetu Elvisu. JOHNNY and his ROCKIN’ TUNES’ su zagrebački rockabilly band kojeg karakterizira vjerno izvođenje najpoznatijih Elvisovih hitova pedesetih godina s autentičnim zvukom i instrumentima, te energičnim izvedbama… Glavni naglasak glazbenog odabira je najranija Elvisova faza, ona koja je spojila crnački bluezsi bjelački country te stvorila revoluciju u modernoj glazbi zvanu rock’n’roll. Band  već godinama redovno i uspješno nastupa kako po Hrvatskoj tako po susjednim zemljama nastupajući sa širokim repertoarom najboljeg što su nam dale 50e.

6.1. Escape Room Christmas Challenge Zagreb

U suradnji sa kolegama escape roomovcima ClueGo Escape Room Zagreb, Escape Art – Escape Room Zagreb, ExitGames – Escape Room Zagreb i Portal Escape, pripremili smo vam veliku gozbu! Na meniju se nalazi: šta drugo nego naše odlične Kidnapped, Haunted, The Crypt (uskoro!), Mona Lisa Heist, Tajna Profesora Balthazara (uskoro!), Robin Hood, Drakuline Odaje, Grofica iz Petrinjske ulice, Teslino Naslijeđe, Projekt G.A.R.Y., Dvorac Crne Kraljice, Ozirisov Hram, Kocke i Tajna Don Carla! Za SVAKU odigranu avanturu tvoj team dobije 1 žig! Skupljaj žigove i osvajaj nagrade… Strpljenje se najviše isplati, jer nakon samo 4 žiga, svoju karticu možeš “unovčiti” za escape room putovnicu u kojoj se nalaze POPUSTI od 100kn za SVE navedene igre (to je 1400kn popusta!)

Facebook Comments